pilovy-pas-na-kov.png

Биметални отрезни ленти 8800/67x1,6/2/3

Корпусът на лентата за банциг е от пружинна стомана с твърдост 47 HRc, която издържа сто хиляди огъвания. Зъби от бързорежеща стомана HSS с твърдост 69 HRc и безконкурентна устойчивост на прегряване. Иновативна геометрия, обработено против увреждане и перфектно равен заваръчен шев от най-модерния заваръчен цех на Dudr Saw.
Въведете дължината, посочена от производителя на банцига.
Първо въведете дължината.
2437
Лента за банциг SBX е специална банцигова лента, предназначена за рязане на кухи и отворени профилиПовече >><< По-малко
Стъпка [TPI] 2/3
  • Стъпка между зъбите 8,5 - 12,7 mm
  • Плътен материал (150 - 250 mm)
  • Профили (стена 30 - 50 mm)
609,30 лв/бр. с ДДС
КУПИ
Предназначено за рязане на профили
Производство в рамките на 14 дни
SBX ONE
Описание
Коментари

За серията SBX ONE

SBX ONE е нов продукт в портфолиото на Simonds. Новата уникална геометрия и мощните зъби превръщат тази лента за банциг ненадминат помощник при рязане на конструкции и кухи профили. По-широкият чапраз осигурява по-добро преминаване през материала и предотвратява затварянето на отворените профили

SBX е специална лента за банциг, предназначена за рязане на кухи и отворени профили. Професионална употреба в машиностроителните предприятия, цехове за обработка на метали и металургичните производства. Подходящи за рязане на тръби, кухи профили, конструкционни профили, H-образни и I-образни траверси, по отделно и в снопове. Нова стабилна геометрия на зъбите и внимателен производствен процес.


Характеристики и предимства

  • биметалната конструкция предлага по-дълъг експлоатационен живот и по-ниски разходи за разрез
  • острието от бързорежеща стомана HSS M42 има по-голяма устойчивост на износване
  • масивната конструкция на зъбите е устойчива на удари, вибрации и невнимателна употреба
  • по-широкият чапраз осигурява по-добро преминаване през материала и предотвратява затварянето на отворените профили

Банцигови ленти за метал

За производителя на банцигови ленти за метал Simonds international.

банцигова лента за метал Simonds
банцигова лента за метал Simonds

Американският производител на ленти за банциг Simonds International поставя акцент върху иновациите, затова можете да разчитате, че от нас ще получите най-съвременен инструмент за обработка.

Нашите ленти за банциг имат варираща стъпка против вибрации, вариращ чапраз (вълнообразно острие) за гладък и чист срез, варираща височина на зъбите против увреждане на острието и за култивиран и безшумен ход при рязане и вариращ преден ъгъл за оптимално образуване на стружки.

Лентите за банциг SIMONDS са произведени от най-висококачествени шведски и японски стомани, три пъти калени, върховете на зъбите са обработени против увреждане и освен това са заварени в най-съвременния заваръчен цех на Dudr Saw на немски машини IDEAL Werk.

Simonds International е пионер в областта на иновациите – първи в света произвежда трион със зъби, огънати в различни посоки (чапраз), първи в света (още през 1963 г.) разработва и пуска на пазара лента за банциг с карбидни върхове, а през 1967 г. първи в света разработва и патентова биметални ленти за банциг. Като световен лидер задава посоката на развитие на банциговите ленти за метал, затова днес всички производители на ленти за банциг и банцизи посочват ширината на лентите за банциг в инчове (13 mm = ½ инч, 27 mm = 1 инч, 54 mm = 2 инча и т.н.), това се отнася и за стъпката на зъбите (TPI), която също се посочва в инчове. M42 и M51 са обозначения на материала съгласно американския стандарт AISI. Днес по примера на производителя SIMONDS ги използват всички останали производители на ленти за банциг в света.        

Предназначено за рязане на профили
SBX ONE Брой зъби на инч Цена без ДДС за метър включително заварката (с ДДС)
41 x 1,3 mm 3/4 4/6 39,81 лв
54 x 1,6 mm 2/3 3/4 4/6 54,48 лв
67 x 1,6 mm 2/3 3/4 69,24 лв

Имате въпрос към дадения продукт?