Ленти за банциг

Предлагаме банцигови ленти за метал. дърво, месо, пластмаса и много други. Наши основни доставчици са марките SIMONDS и Dakin Flathers.

catalog

Каталог SIMONDS

Защо да изберем лентите за банциг SIMONDS

1
1

Бърза доставка

Ние първи в Чехия въведохме доставка на ленти за банциг до следващия ден още през 2008 г. Такава услуга е възможна само благодарение на перфектната организация на логистиката и производствените процеси.
Какво всъщност се случва с поръчката Ви след като я получим? Първо я въвеждаме в системата, която намира номера на кутията, от която трябва да се извърши производството. В същото време на производствения терминал на съответния заварчик се появяват името на клиента, дължината и броя на лентите, както и номерът на материала. След заваряването и комплектоването заварчикът залепя върху всяка лента етикет с името на клиента, данните за лентата, номера на материала, датата на заваряване и инициалите на заварчика. По този начин всъщност всяка поръчка представлява производство по индивидуална поръчка. Въпреки това цели 70% от поръчките се експедират в деня на получаването им. 

Качествено обслужване

Обслужването на клиентите за нас не е само маркетингов израз. Ние наистина се грижим за клиентите си. Ще дойдем, ще ви помогнем да изберете подходящата лента за банциг, ще обучим персонала, ще проверим състоянието на банцига, ще измерим опъването на лентата и плътността на охлаждащата течност. А когато срещнете затруднения при рязането? Ние винаги сме на Ваше разположение на телефона. Обадете ни се и ние ще дойдем при Вас. За съвет, настройка и решаване на проблема. Всичко това безплатно. За нас е най-важно клиентът да е доволен. 

Гаранция за заваръчния шев

Заваряваме на най-съвременните полуавтомати за заваряване от немския производител IDEAL Werk. Имаме повече от 30-годишен опит и уникална процедура на заваряване. Винаги можете да разчитате на нашите заваръчни шевове, те са най-голямата ни добавена стойност и гарантираме за качеството им. Ако наша лента се скъса по заварката, незабавно ще ви доставим нова.

Внимание: Ако лентата за банциг е в края на експлоатационния си живот и зъбите ѝ вече са изтъпени, се получава голям опън в материала, който след много хиляди огъвания вече също е уморен. Затова експлоатационният живот на лентата за банциг често свършва чрез скъсване, понякога и на мястото на заварката. В този случай обаче не става въпрос за дефект на заваръчния шев, затова гаранцията за смяна на лентата не се отнася за този случай.

 

При първите посещения при клиентите често се срещаме с мнението, че всички ленти са еднакви и че ги интересува единствено цената. Но от собствения си дългогодишен опит ние знаем, че има съществени разлики в качеството на обслужването по време и след продажбата.

Който иска евтини ленти за банциг, трябва да има предвид, че:

  • ще бъдат произведени от евтин материал и няма да може да се разчита на качеството им
  • заваръчният шев ще бъде извършен невнимателно, може да не бъде прав и здрав
  • може да получи лентата на следващия ден, както и след седмица или дори още по-късно
  • продавачът или търговецът няма да има време за него и ако се появят проблеми, ще се наложи да се справя с тях сам или да си намери скъпоструващ сервиз
  • ако пожелае да направи рекламация на лентата за банциг, винаги ще му кажат, че проблемите се дължат на неправилна експлоатация. В най-добрия случай такъв продавач заварява скъсаната лента повторно, но по този начин тя се скъсява и вече никога няма да реже правилно.

 

Качеството без компромиси е стандарт за нас, затова лентите за банциг SIMONDS са най-добрият избор за професионално и хоби рязане.

Вижте как изглежда производството на ленти за банциг SIMONDS

Внимателен подбор на стоманата, най-съвременни машини, отговорни работници, инвестиции в иновации, безкомпромисен изходящ контрол – това са съставките, които допринасят за създаването на ленти за банциг SIMONDS.