ОТРЕЗНИ ЛЕНТИ И ТЕХНИЯТ ИЗБОР

Занимаваме се със заваряване и продажба на отрезни ленти вече повече от 30 години и затова знаем, че с времето нуждите на клиентите се променят. Затова сме подготвили за нашите клиенти три начина за избор на отрезни ленти за дърво, метал или месо и кости. Можете да избирате от класическия каталог на продуктите, да въведете точни параметри, различни от „класическите“ и не на последно място вече можете да търсите подходящите за вас отрезни лени и по наименованието на лентоотрезната си машина.

ОТРЕЗНИ ЛЕНТИ И ТЕХНИЯТ ИЗБОР

ОТРЕЗНИ ЛЕНТИ И ТЕХНИЯТ ИЗБОР
ОТРЕЗНИ ЛЕНТИ И ТЕХНИЯТ ИЗБОР

Производство на перфектен инструмент

За да бъде работата удоволствие и всичко да работи както трябва, имате нужда от перфектна лента за банциг. Такава, която има дълъг живот, реже отлично, не подрязва, не е шумна по време на работа и не се напуква. За производството на такъв инструмент е необходима първокласна стомана и внимателен производствен процес. Затова например процеса на закаляване извършваме на три пъти. Познаваме производството на ленти за банциг до детайли и знаем, че много места могат да се направят икономии. Това обаче винаги е за сметка на качеството. Затова ние не правим никакви компромиси при производството на лентите за банциг.

Нашата заварка не е слабо място

За да може лентата за банциг да реже право и да не се люлее по време на рязане, заварката трябва да бъде идеално права и шлифована. За да издържи лентата дълго време и да не се къса, трябва да бъде правилно заварена и старателно отгрята. Да се направи перфектен заваръчен шев е изкуство и ние от SIMONDS го владеем. Нашите заварчици работят при нас дълги години и ние гарантираме за работата им. За нас качеството на всяка заварка е важно.

catalog

Каталог SIMONDS

pictogram | Simonds
pictogram | Simonds

Експлоатационен живот

Благодарение на постоянните инвестиции в развитието лентите за банциг SIMONDS се отличават с голяма производителност и дълъг експлоатационен живот.

doprava-zdarma.svg
ico_hp_delivery_hover.svg

Безплатна доставка

При покупка над 120 лева с ДДС

zaruka.svg
ico_hp_warranty_hover.svg

Гаранция за заваръчния шев

Ако вашата лента за банциг SIMONDS се скъса на заварката, незабавно ще я заменим с нова.

doruceni.svg
ico_hp_on_time_hover.svg

Доставка до 48 часа

Понякога нещата са спешни. Ние ще успеем да извършим доставка до 24–48 часа от подаването на поръчката.