pilovy-pas-na-kov.png

Биметални отрезни ленти 7000/41x1,3/1,4/2

Корпусът на лентата за банциг е от пружинна стомана с твърдост 47 HRc, която издържа сто хиляди огъвания. Зъби от бързорежеща стомана HSS с твърдост 69 HRc и безконкурентна устойчивост на прегряване. Иновативна геометрия, обработено против увреждане и перфектно равен заваръчен шев от най-модерния заваръчен цех на Dudr Saw.
Въведете дължината, посочена от производителя на банцига.
Първо въведете дължината.
2437
Банцизите от материал M51 са предназначени за рязане на легирани и инструментални стомани. Екстремна устойчивост на острието.Повече >><< По-малко
Стъпка [TPI] 1,4/2
  • Стъпка между зъбите 13 - 18 mm
  • Плътен материал (250 - 400 mm)
  • Профили (стена 50 - 70mm)
318,00 лв/бр. с ДДС
КУПИ
Предназначено за рязане на профили
На склад
XP
Описание
Коментари

За серията XP

Лентите за банциг със зъби от материалите ASP са предназначени за рязане на легирани, неръждаеми и инструментални стомани. Екстремна устойчивост против износване.

Приложение

Дилъри на материали за металургията, серийно рязане.

Материали

Чугун, инструментална стомана, пресована стомана, неръждаема стомана, сплави на базата на никел, титан, Inconel и други необичайни сплави.

Характеристики и предимства

- Електрически завареното върху качествена основа бързорежещо острие M51 гарантира висока устойчивост срещу износване.

- Хибридната сплав реже екзотични материали с големи профили.

- Подсилените зъби позволяват да се направи по-равен срез.

- Агресивната геометрия на зъбите предлага оптимални ъгли за най-висока производителност при рязане.

Лентата за банциг XP с острие от стомана ASP предлага по-дълъг експлоатационен живот от лентите за банциг M51 при рязане на най-твърди материали и големи профили – това е идеален избор за рязане на екзотични сплави.

Тази лента за банциг е предпочитана също от клиенти, при които лентите за банциг често се късат поради неправилна конструкция на банцига. Благодарение на екстремната устойчивост на лентата на натоварване и огъване на малки разстояния лентата за банциг XP може да реже и на банцизи, където лентите на всички конкуренти се късат.

Банцигови ленти за метал

За производителя на банцигови ленти за метал Simonds international.

банцигова лента за метал Simonds
банцигова лента за метал Simonds

Американският производител на ленти за банциг Simonds International поставя акцент върху иновациите, затова можете да разчитате, че от нас ще получите най-съвременен инструмент за обработка.

Нашите ленти за банциг имат варираща стъпка против вибрации, вариращ чапраз (вълнообразно острие) за гладък и чист срез, варираща височина на зъбите против увреждане на острието и за култивиран и безшумен ход при рязане и вариращ преден ъгъл за оптимално образуване на стружки.

Лентите за банциг SIMONDS са произведени от най-висококачествени шведски и японски стомани, три пъти калени, върховете на зъбите са обработени против увреждане и освен това са заварени в най-съвременния заваръчен цех на Dudr Saw на немски машини IDEAL Werk.

Simonds International е пионер в областта на иновациите – първи в света произвежда трион със зъби, огънати в различни посоки (чапраз), първи в света (още през 1963 г.) разработва и пуска на пазара лента за банциг с карбидни върхове, а през 1967 г. първи в света разработва и патентова биметални ленти за банциг. Като световен лидер задава посоката на развитие на банциговите ленти за метал, затова днес всички производители на ленти за банциг и банцизи посочват ширината на лентите за банциг в инчове (13 mm = ½ инч, 27 mm = 1 инч, 54 mm = 2 инча и т.н.), това се отнася и за стъпката на зъбите (TPI), която също се посочва в инчове. M42 и M51 са обозначения на материала съгласно американския стандарт AISI. Днес по примера на производителя SIMONDS ги използват всички останали производители на ленти за банциг в света.        

Предназначено за рязане на профили
XP Брой зъби на инч Цена без ДДС за метър включително заварката (с ДДС)
27 x 0,9 mm 3/4 4/6 5/8 27,34 лв
34 x 1,1 mm 3/4 4/6 33,64 лв
41 x 1,3 mm 1,4/2 3/4 45,43 лв
54 x 1,6 mm 1,4/2 2/3 59,33 лв
67 x 1,6 mm 0,75/1,25 1,4/2 2/3 88,76 лв

Имате въпрос към дадения продукт?