pilovy-pas-na-kov.png

Биметални отрезни ленти 4318/27x0,9/2/3

Корпусът на лентата за банциг е от пружинна стомана с твърдост 47 HRc, която издържа сто хиляди огъвания. Зъби от бързорежеща стомана HSS с твърдост 69 HRc и безконкурентна устойчивост на прегряване. Иновативна геометрия, обработено против увреждане и перфектно равен заваръчен шев от най-модерния заваръчен цех на Dudr Saw.
Въведете дължината, посочена от производителя на банцига.
Първо въведете дължината.
2437
банцизите са разработени специално за рязане на легирани стомани. Лентите за банциг SiClone удължават експлоатационния живот и съкращават времето за работа.Повече >><< По-малко
Стъпка [TPI] 2/3
  • Стъпка между зъбите 8,5 - 12,7 mm
  • Плътен материал (150 - 250 mm)
  • Профили (стена 30 - 50 mm)
105,90 лв/бр. с ДДС
КУПИ
Предназначено за рязане на профили
На склад
SiClone
Описание
Коментари

За серията SiClone

Лентите SiClone са разработени специално за рязане на легирани инструментални и неръждаеми стомани. Уникалната геометрия на зъбите с положителен преден атакуващ ъгъл удължава живота на лентата за банциг и увеличава продуктивността.

Приложение

  • Серийно рязане, дилъри на материали за металургията.
  • Плътен материал (кръгъл профил, правоъгълен профил) и дебелостенни профили

Материали

  • Инконел, инструментална стомана, неръждаема стомана, легирани стомани и други необичайни сплави, конструкционна стомана клас 11 и 12

Характеристики и предимства

  • Разработено за машини с константно придвижване и натиск – удобни за потребителия.
  • Уникалната геометрия на зъбите удължава експлоатационния живот и минимализира възможността за закаляване в среза.
  • Острие от бързорежеща стомана HSS с 8% кобалт, заварено върху носещата част на лентата за банциг, подобрява производителността ѝ
  • Подсиленият зъб предлага по-дълъг експлоатационен живот и осигурява чист срез.

Благодарение на положителния преден атакуващ ъгъл тази лента е подходяща за рязане на твърди и жилави материали, същевременно благодарение на HSS острието M42 е подходяща за рязане на стандартни конструкционни стомани. Нито една от конкурентните ленти за банциг не може да понесе тези преходи от твърди към меки материали, затова лентата за банциг SiClone е най-предпочитаният помощник на дилърите на материали за металургията и производствата, където се извършва рязане на отделни детайли и стомани с различна якост.

Банцигови ленти за метал

За производителя на банцигови ленти за метал Simonds international.

банцигова лента за метал Simonds
банцигова лента за метал Simonds

Американският производител на ленти за банциг Simonds International поставя акцент върху иновациите, затова можете да разчитате, че от нас ще получите най-съвременен инструмент за обработка.

Нашите ленти за банциг имат варираща стъпка против вибрации, вариращ чапраз (вълнообразно острие) за гладък и чист срез, варираща височина на зъбите против увреждане на острието и за култивиран и безшумен ход при рязане и вариращ преден ъгъл за оптимално образуване на стружки.

Лентите за банциг SIMONDS са произведени от най-висококачествени шведски и японски стомани, три пъти калени, върховете на зъбите са обработени против увреждане и освен това са заварени в най-съвременния заваръчен цех на Dudr Saw на немски машини IDEAL Werk.

Simonds International е пионер в областта на иновациите – първи в света произвежда трион със зъби, огънати в различни посоки (чапраз), първи в света (още през 1963 г.) разработва и пуска на пазара лента за банциг с карбидни върхове, а през 1967 г. първи в света разработва и патентова биметални ленти за банциг. Като световен лидер задава посоката на развитие на банциговите ленти за метал, затова днес всички производители на ленти за банциг и банцизи посочват ширината на лентите за банциг в инчове (13 mm = ½ инч, 27 mm = 1 инч, 54 mm = 2 инча и т.н.), това се отнася и за стъпката на зъбите (TPI), която също се посочва в инчове. M42 и M51 са обозначения на материала съгласно американския стандарт AISI. Днес по примера на производителя SIMONDS ги използват всички останали производители на ленти за банциг в света.        

Предназначено за рязане на профили
SiClone Брой зъби на инч Цена без ДДС за метър включително заварката (с ДДС)
27 x 0,9 mm 2/3 4/6 24,53 лв
34 x 1,1 mm 2/3 3/4 4/6 30,99 лв
41 x 1,3 mm 1,4/2 2/3 3/4 40,76 лв
54 x 1,6 mm 1,1/1,4 1,4/2 2/3 3/4 56,19 лв
67 x 1,6 mm 0,7/0,9 1,1/1,4 1,4/2 71,33 лв
80 x 1,6 mm 0,7/0,9 98,86 лв

Имате въпрос към дадения продукт?