flexback 6x0,65 tpi 4 skip.JPG

Банцигови отрезни ленти 3455/6x0,65/8-Regular

Банцигова лента за дърво от въглеродна стомана с чапразени зъби и върхове закалени на твърдост 62 HRC. За професионална употреба и хоби работилници. Извършваме заваряване на лентите за банциг по мярка и единствени предлагаме гаранция за заваръчния шев.
Въведете дължината, посочена от производителя на банцига.
2435
2436
Лента за банциг от карбонова стомана. Отлични резултати при рязане заедно с безконкурентна устойчивост срещу умора на материала и по-твърди закалени зъби.Повече >><< По-малко
Стъпка [TPI] 8 - Regular
  • Стъпка между зъбите 3,2 mm
  • Меко и твърдо дърво
  • Височина на среза 10 - 30 mm
52,65 лв/бр. с ДДС
КУПИ
На склад
Carbon Flexback
Описание
Коментари

За серията Carbon Flexback

Банцигови ленти за дърво, произведени от карбонова стомана. Тази стомана предлага отлични резултати при рязане заедно с безконкурентна устойчивост срещу умора на материала и по-твърди, закалени зъби. Лентите са подходящи за рязане на меко и твърдо дърво, пластмаса и широк спектър от други материали.

Банцигови ленти за дърво

Банциговите ленти за дърво се предлагат в две разновидности:

Дърводелски ленти за банциг Carbon Flexback

Лентите за банциг за дърводелски производства Carbon Flexback от въглеродна стомана са назъбени, начапразени и закалени на твърдост 62 HRC. За хоби и професионална употреба Дърводелските ленти за банциг Carbon Flexback имат всестранно приложение, режат чудесно меко и твърдо дърво в посока на влакната и обратно на влакната, ламинат, шперплат, пластмаса и изкуствени материали. Закаленото острие гарантира дълъг експлоатационен живот, а благодарение на перфектно извършената заварка лентата не се люлее по време на рязане и рязаната повърхност е равна и гладка.

Банцигови ленти за дънери | RipperS PREMIUM

Дънерни ленти за банциг RipperS PREMIUM за рязане на дънери. С вариант за твърдо и меко дърво. Дънерните ленти за банциг RipperS PREMIUM с големи зъби (стъпка 22,2mm) предлагаме във вариант от въглеродна стомана със закалени зъби, както и във вариант BIMETAL PREMIUM със зъби от бързорежеща стомана HSS. Геометрията на зъбите е приспособена за рязане на твърдо или меко дърво. Можем също така да произведем геометрия точно по мярка съгласно Вашите изисквания.

Отрезни ленди Carbide Wood

Тези ленти за настолни лентоотрезни машини са едни от най-добрите продукти, които можете да намерите на пазара. Устойчивите карбидни зъби с променлива стъпка се справят с лекота не само с дървесина с различна твърдост (включително екзотични твърди дървета), но и с други материали като графит, пертинакс и др. Лентите с карбидни зъби са предназначени предимно за опитни производители, които могат да оценят и прецизно обработените детайли. Устойчиви зъби от синтерован карбид с променлива стъпка. Покупната цена на карбидните ленти е сравнително висока, но острието е издръжливо, а срезовете – изключително гладки и висококачествени.

Имате въпрос към дадения продукт?