Поръчка бързо и лесно: QR кодове

Защо да губите време и нерви? С помощта на хитрите лепенки и етикети с QR код можете да купите отрезната лента, която ви трябва, за секунди. Без дълго търсене и избиране. Достатъчно е да имате мобилен телефон.

Как работят лепенките и етикетите с QR код

С първата поръчка ще ви изпратим лепенка с QR код, която можете да си залепите, където поискате – на лентоотрезната машина, на таблото в офиса (или на нощното шкафче). Така всички необходими подробности ще ви бъдат винаги под ръка. Освен това всички наши отрезни ленти са обозначени отделно с етикет с QR код.

Функцията на QR кода на лепенката и на етикета е една и съща – когато сканирате кода с фотоапарата на телефона си, устройството автоматично ще ви насочи към електронния магазин Simonds и ще добави продукта в кошницата. След това остава само да изберете количеството и да завършите поръчката 👍

Внимание – при сканиране на следващ QR код на друга лента, в кошницата се добавя следващ продукт.

С какво е полезно това

Всичко се случва, знаете. Началникът тъкмо е излязъл в отпуска или просто от последната поръчка е минало много време. И изведнъж няма с какво да режете… С помощта на QR можете бързо и лесно да поръчате лентата, която сте използвали досега. Без сложно търсене и проверка на техническите параметри.

Освен това етикетите на отрезните ленти улесняват евентуалните рекламации. Ако не сте доволни от лентата или от заваръчния шев, най-добре е да снимате етикета и дефекта и да ни изпратите двете снимки по имейла. Това улеснява процеса на рекламация, така че ще можем да я уредим още същия ден.

Какво означава информацията на етикета

Освен самия QR код за поръчка, етикетите съдържат също конкретни подробности за дадения тип лента. Това позволява на вас и на нас бързо ориентиране.

  1. ред: Наименование на продукта, размери на лентата (ширина, дебелина, дължина), разстояние между зъбите. Как да се ориентираме в тези параметри? Идеи и съвети ще намерите с тази статия.  
  2. рад: Име на клиента (наименование на фирмата), за когото е изработена лентата.
  3. ред: Номер на материала. От една ролка материал заваряваме няколко десетки отрезни ленти – ролките са номерирани, което ни позволява в случай на евентуална рекламация да установим възможен дефект на материала или грешка при производството и да отстраним дефекта.
  4. ред: Инициали на заварчика, който е заварил лентата. Евентуалната рекламация може да му послужи като обратна връзка.
  5. ред: Дата на заваряване.

Тази статия помогна ли ви?

Оценете и ни помогнете да подобрим нашето съдържание

Обща оценка 4.7
Оценка
article-rationg-decoration
Коментари

Имате въпроси към статията?