Приготвихме за вас чисто нов сайт. Прочетете каква интересна информация ще откриете тук и как тя ще улесни работата ви.

SIMONDS нов сайт
SIMONDS нов сайт

Уважаеми клиенти,
в началото на годината ние решихме да създадем за вас нов сайт, за да ви спестим време и да ви предложим по-голям комфорт при разглеждане на електронния магазин.

Програмистите работиха върху новия сайт цяла пролет. В началото на лятото го пуснахме в пробен режим, обръщайки внимание на обратната връзка от клиентите. Съобразявайки се с вашите коментари и наблюдения коригирахме уебсайта така, че при нас да ви харесва. Благодарение и на вашите идеи сега електронният магазин предлага множество интересни функции.

Какво ново ще намерите тук?

  • Връзка със системата ARES – Ако пазарувате от името на фирма, е достатъчно да попълните само Идентификационния номер (ЕИК) и цялата необходима информация ще се попълни автоматично с данните от регистъра.
  • Удобно повторение на поръчката – Регистрираните клиенти имат достъп до списък с продуктите, които са купили в миналото и които могат много лесно да добавят отново в кошницата.
  • БЕЗПЛАТНА доставка и отстъпки за количества. Подробности за отстъпките ще намерите тук.
  • Целият сайт е изграден като конфигуратор – Искахме да не ви се налага да разглеждате десетки продукти, затова направихме конфигуратор, който ще ви покаже правилния продукт за Вашата машина.
  • Възможност за коментари на продуктите – За да знаете винаги какво купувате, Ви даваме възможност да задавате въпроси и да дебатирате за отделните продукти.
  • Връзка с Pazaruvaj – Ние заставаме зад стоката си. Но точки носят само оценките на потребителите, затова се свързахме с портала Pazaruvaj, за да виждате как ни приемат клиентите.

Нуждаете се от допълнителна информация за продуктите? Свържете се с нас, ще се радваме да ви консултираме.

Надяваме се, че новият сайт ще Ви хареса и очакваме с нетърпение отново да работим заедно.
Екипът на Simonds

Тази статия помогна ли ви?

Оценете и ни помогнете да подобрим нашето съдържание

Обща оценка 0.0
Оценка
article-rationg-decoration
Коментари

Имате въпроси към статията?