Изберете отрезна лента според вашата лентоотрезна машина. Как?

Материал, който се реже, размери на отрезната лента, както и начин на рязане или тип лентоотрезна машина... Критериите за избор на подходяща лента са няколко и при всеки търсенето е малко по-различно. Затова се опитваме да ви помогнем като улесним максимално избора. В нашия електронен магазин можете да използвате три различни начина на търсене – най-новият е с помощта на типа лентоотрезна машина. Става бързо, лесно и накрая се изобразяват отрезни ленти, предназначени точно за вашата конкретна машина.

Изберете отрезна лента според вашата лентоотрезна машина
Изберете отрезна лента според вашата лентоотрезна машина

В началото нека обобщим за по-добра ориентация – можете да изберете подходяща отрезна лента по следните начини:

  1. Търсене по марка или тип лентоотрезна машина
  2. Конфигуратор (търсене по въведени размери)
  3. Класически каталог

Търсене по марка или тип лентоотрезна машина

Как се прави? Просто въведете в полето за търсене марката или наименованието на лентоотрезната машина, може и дължината на лентата и с помощта на подсказките изберете вашата машина. Като резултат ще получите цял препоръчителен комплект и други отделни подходящи ленти. Това винаги са доказано най-подходящи отрезни ленти, които сме подбрали за въведената от вас конкретна машина. Изпробвайте ТУК.

Освен хитрата търсачка търсенето и вземането на решение могат да улеснят също така пълните комплекти – тези комплекти от няколко отрезни ленте ви позволяват да сравнявате и да откривате възможностите (и лимитите) на вашата машина и по степенно да научавате коя лента е най-подходяща за една или друга работа. Така евентуалната ви бъдеща поръчка ще бъде още по-лесна. Предлагаме общо три типа комплекти. Дали за дадена отрезна машина е достъпен един комплект или всичките три, завиди от конкретния тип машина.

Лентоотрезни машини за дърво – 3 комплекта ленти

  • STARTER. Този комплект е предназначен предимно за начинаещи, както и за опитни потребители, които работят с нова машина. Комплектът е подходящ за обстойно тестване на лентите например в комбинация с различни материали. Коя е най-подходяща за вас? Универсален подбор, съдържащ три типа ленти, позволява да проверите какво може вашата машина.
  • STRAIGHTER. Този комплект е предназначен за право рязане, подходящ е например за нарязване на греда на дъски. Затова ще го оценят професионалистите и запалените домашни майстори. Съдържа три по-широки ленти (по-голямата ширина осигурява стабилност на лентата и равен срез) с големи стъпки между зъбите, за да може зъбите да успяват да изнасят стърготините.
  • SHAPER. Това е специален комплект, предназначен по-скоро за рязане на форми и извивки (радиуси). Подборът съдържа три по-тесни ленти, които позволяват изрязване в материала и на най-малките форми или извивки.

Лентоотрезни машини за метал – 1 тип комплект ленти

  • STARTER. Идеален за пробване и сравнение – разберете коя лента подхожда на машината ви и коя стъпка е най-подходяща за един или друг профил стомана. Пълният комплект от три типа отрезни летни е подходящ за начинаещи, но също така добре може да послужи и на опитни потребители.
Най-използваните лентоотрезни машини и отрезните ленти, които препоръчваме за тях
Лентоотрезни машини за дърво Parkside PBS 350 B2 Makita LB1200F Scheppach Basa HBS 261
  GÜDE GBS 200 Scheppach Basa 1-230 V GÜDE GBS 250
  Holzkraft HBS 533 Einhell TC-SB 200/1 Holzmann HBS470PROFI-230V
       
Лентоотрезни машини за метал Parkside PMB 1100 B2 GÜDE MBS 1100 Scheppach MBS 1100
  Makita DPB183Z solo Metallkraft MBS 150 OPTIMUM S 131 GH
  OPTIMUM S 300 DG Proma PPK 175 Holzmann BS125M

🔎 Нашата база данни включва широк спектър от лентоотрезни машини и десетки различни марки. Така с помощта на търсачката лесно ще намерите лентата, която най-добре ви подхожда. Не сте намерили своята лентоотрезна машина в списъка? Пишете ни, ще се радваме да я допълним.

🎁 И както може би вече знаете, с всяка отрезна лента, която поръчате при нас, ще получите информационен етикет (евентуално и лепенка) с QR код. Той ще ви служи като удобен помощник – няма да се налага да търсите повторно или да въвеждате нищо, тъй като благодарение на QR кода точните параметри на вашата лента са ви винаги под ръка (повече подробности ще намерите ТУК).

Тази статия помогна ли ви?

Оценете и ни помогнете да подобрим нашето съдържание

Обща оценка 4.2
Оценка
article-rationg-decoration
Коментари

Имате въпроси към статията?