Промени в асортимента

Сливане на продуктови серии, промяна на обозначението на продукта и нова лента за банциг за рязане на кухи профили. Прочетете какво ново сме ви приготвили.

SImonds2
SImonds2

Обединяване на продуктови серии

Продуктовите серии универсални ленти за банциг DieBand, BroadBand и BlockBuster се обединяват в нова серия с название EPIC GP. Тези ленти от ново поколение предлагат редица подобрения, благодарение на които експлоатационният живот и ефективността на нашите ленти за банциг се увеличава допълнително.

X-51 се променя в XP

Лентата за банциг X-51 Band се променя в XP. Зъбите сега се от материала ASP с по-фина структура и 2 пъти по-голямо съдържание на волфрам и кобалт. Благодарение на това предлага още по-висока устойчивост и възможност за рязане на жилави и твърди стомани.

Нова лента за банциг SBX 

Представяме ви нашия най-нов продукт – лента за банциг SBX за рязане на кухи и отворени профили. Подсилените зъби са устойчиви на вибрации и удари и без проблеми могат да отрежат цял камион кухи профили, тръби или траверси. За проба се обадете на наш търговски представител, за да се договорите за наличностите и тестването.

 

Промени в продуктовата гама на SIMONDS

Старо обозначение на продуктите Ново обозначение
DieBand EPIC GP
BroadBand EPIC GP
BlockBuster EPIC GP
X-51 Band XP
Ново SBX

Това са големи промени, които ще окажат влияние също върху прегледността на асортимента. Това също е една от причините, поради които очакваме промените с нетърпение

Може би ви интересува още:

Тази статия помогна ли ви?

Оценете и ни помогнете да подобрим нашето съдържание

Обща оценка 0.0
Оценка
article-rationg-decoration
Коментари

Имате въпроси към статията?